Verbouw en Renovatie 2017-12-28T10:23:05+00:00

Verbouw en Renovatie in Nijkerk en Omgeving!

Bent u op zoek naar een betrouwbare aannemer voor een verbouwing of renovatie? Wij zijn u graag van dienst. U kunt bij ons terecht voor alle veel voorkomende verbouw- en renovatiewerkzaamheden. Denk hierbij aan: verbouwing van de woonkamer of keuken, renovatie van het dak, gevelrenovatie, het plaatsen van dubbel glas, aanbrengen van isolatie en renovatie van plafonds.

Meer dan 13 jaar ervaring in verbouw en woningrenovatie

Of het nu gaat om het verbouwen van een woonkamer of keuken of om renovatie van de gevel, wij beschikken over meer dan 13 jaar ervaring en hebben inmiddels flink wat expertise opgebouwd. We werken samen met professionele zzp’ers die flexibel inzetbaar zijn. Hierdoor kunnen we efficiënt werken en blijven de kosten voor een renovatie of verbouwing beperkt. Een verbouwing hoeft dus niet per se erg duur te zijn. Bent u benieuwd wat een verbouwing of renovatie zal gaan kosten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

U kunt bij ons terecht voor allerhande verbouw- en renovatiewerkzaamheden. Van het vervangen van een glaslat, of het stellen van een deur, tot een complete aanbouw of totale woningrenovatie.  Bent u op zoek naar een betrouwbare aannemer voor uw verbouwing? Laat het ons weten! We staan voor u klaar en denken graag met u mee.

Woonkamer verbouwen

Een van de zaken waar wij veel voor gevraagd worden, is voor verbouwing van de woonkamer of keuken. Het kan dan gaan om een aanbouw of uitbouw, of om een totale renovatie waarbij we de bestaande structuur afbreken en de woning moderniseren. U kunt hierbij denken aan: het vervangen van een plafond of vloer, het plaatsen van een nieuw keukenblok, het plaatsen van een serre of het metselen van een aanbouw. Door het verbouwen van de woonkamer creëren we niet alleen een hoop extra ruimte, maar krijgt de kamer ook een vernieuwde, moderne uitstraling. Daarbij maken we zoveel mogelijk gebruik van onderhoudsvrije, duurzame materialen die lang mee gaan.

Wat doen wij allemaal?

Complete Woning Renovatie

 Schoorsteen Renovatie

 Dubbel Glas Plaatsen

 Houtrotreparatie

 Kozijnen Vervangen

 Dak Renovatie

 Keuken Verbouwen

Woonkamer Verbouwen

Slaapkamer Verbouwen

 Gevel Renovatie

+

 

Verbouw en Renovatie Nijkerk

Foto: Renovatie van een schuurdeur door Bouwbedrijf M. Mulder

Wat kost een verbouwing of renovatie?

Dat hangt geheel af van de aard van de werkzaamheden en de afwerking die u kiest. Ook speelt de mate van isolatie een rol. Het aanbrengen van isolatie is overigens altijd aan te raden omdat de energieprestatie van de woning hierdoor aanmerkelijk verbetert. Tevens betaalt u voor het aanbrengen ervan in veel gevallen slechts 6% btw in plaats van de gebruikelijke 21%. Isolatie verdient u op termijn vanzelf terug, aangezien de energiekosten significant zullen dalen. Bent u benieuwd wat een verbouwing of renovatie gaat kosten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen u dan een advies op maat geven en u informeren over de verschillende mogelijkheden.

Recent Opgeleverde Verbouw en Renovatie Projecten